Sunday, February 14, 2010

Vday 2010 Cuppies

Antara tempahan Vday Cuppies melalui ejen (Nana dari Sri Manjung) & orang perseorangan.
Sweetheartstories membuat penghantaran bermula dari Kuala Kangsar sehingga ke Kuala Lumpur. Jumlah tempahan yang diterima tahun ini 27 box. Terima kasih semua.Kebanyakan yang menempah semuanya girl.. minta buat surprise delivery kepada boyfren masing-masing.


Jadi, saya temui pelbagai riak muka yang terkejut menerima cuppies dari girlfren masing-masing. Maklumlah surprise delivery. Cuma saya tak sempat nak snap gambar mereka yang terkejut.

Ini adalah tahun kedua Sweetheartstories mengadakan Pakej Vday Cuppies sempena hari Valentine. Perancangan tahun depan 2011, kemungkinan besar cuppies box akan disertakan dengan teddy bear. Insyallah. Semuanya masih dalam perancangan. Anda semua selalulah berkunjung ke sini untuk mengetahui infor semasa dari Sweetheartstories.

note: Kepada mereka yang masih belum membuat pembayaran, sila bank-in secepat mungkin. Penghantaran telah dibuat. Saya tidak kisah memberi cupcakes secara percuma tetapi saya kisah kepenatan memandu dan kos minyak kereta semasa penghantaran.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...