Tuesday, February 22, 2011

Need U, Miss U, Love U...

Ini pula tempahan dari Mimi. Bukan saya tau.. Nama aje sama :). Sebenarnya Mimi nie kawan kepada Zetty, my regular customer. Diorang ni pun penah datang DIY kat Flea Market dulu..

Mimi ni last minute order. Dia minta tolong sangat-sangat supaya saya dapat buat cupcakes untuk dia.. Nasib baik saya ada 1 set cuppies lebih. So saya pun tak menolak order dari Mimi ni..
Need U.. Miss U.. Love U... :)

Ada cerita disebalik cuppies ni. Sebenarnya nak minta maaf kat boyfriend.. So sweet jugak laa awak nie Mimi..
Finally dia and boyfriend pun berbaik semula lepas Mimi bagi cupcakes tu.. suka saya dengar cerita dia...
Anyway.. thanks for your order... :)

1 comment:

Naddia said...

nk jugak! leh pos kat umah penerime tak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...