Tuesday, May 11, 2010

Invitation Card - Majlis Akikah

Selain cupcakes, Sweetheartstories juga menerima tempahan handmade card seperti invitation card - wedding, majlis akikah, birthday party dan sebagainya.

Kali ini Sweetheartstories mendapat tempahan dari Diella. Menempah 35 pcs invitation card untuk majlis akikah anak sulungnya, Nuur Tiara Dania.


Juga menempah 100pcs handmade paper beg. Untuk kali ini saya kurang berpuas hati kerana tidak dapat membuat touch-up yang lebih cantik untuk paper beg tersebut. Masa yang diberikan terlalu singkat. Pada mulanya majlis ingin diadakan pada penghujung Mei. Tetapi telah dipercepatkan tarikhnya pada 8 Mei 2010..

Handmade yang saya maksudkan disini ialah, semua hasil kerja adalah dari tangan saya sendiri. Saya yang akan melipat, menggunting dan menampal kertas untuk dijadikan card / paper beg. Insyaallah akan datang akan diperbanyakkan lagi produk kami.

Kepada yang berminat, boleh membuat tempahan di cupcakesmuffins@gmail.com atau coll/sms di 012-4122503

Happy Birthday From Izzati

Tempahan dari Izzati yang tinggal di Equine park.

Sudah tentu 'Happy Birthday' untuk orang yang paling special kan.

Tema warna : pink & light blue disertakan dengan strawberry di atas cupcakes.Berminat untuk membuat tempahan? emel saja tempahan anda ke cupcakesmuffins@gmail.com atau coll/sms 012-4122503

Saturday, May 1, 2010

Pertunangan Atul & Izan

Atul telah menempah sejak sebulan yang lalu. Fondant upcakes bertemakan grey-putih-hijau.

Tahniah untuk majlis pertunangan beliau pada hari ini.. 1 Mei 2010
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...